[fusion_builder_container hundred_percent=»yes» overflow=»visible»][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=»1_1″ background_position=»left top» background_color=»» border_size=»» border_color=»» border_style=»solid» spacing=»yes» background_image=»» background_repeat=»no-repeat» padding=»» margin_top=»0px» margin_bottom=»0px» class=»» id=»» animation_type=»» animation_speed=»0.3″ animation_direction=»left» hide_on_mobile=»no» center_content=»no» min_height=»none»][fusion_text]HÅNDBALLENS DAG!

Vi inviterer alle til å komme i Venneslahallen 16 og 17 september.  Her blir det mulighet til å prøve å ta NHF sine teknikkmerker.

Fredag 16.09 kl 1900 – 2100 er det  7 – 10 trinn

Lørdag 17.09 kl 1100 – 1330 er det for 1 – 6 trinn

 

Alle er hjertelig velkommen!!!

[/fusion_text][/fusion_builder_column][fusion_builder_column type=»1_1″ last=»yes» spacing=»yes» center_content=»no» hide_on_mobile=»no» background_color=»» background_image=»» background_repeat=»no-repeat» background_position=»left top» hover_type=»none» link=»» border_position=»all» border_size=»0px» border_color=»» border_style=»» padding=»» margin_top=»» margin_bottom=»» animation_type=»» animation_direction=»» animation_speed=»0.1″ animation_offset=»» class=»» id=»»][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

X