[fusion_builder_container hundred_percent=»yes» overflow=»visible»][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=»1_1″ layout=»1_1″ background_position=»left top» background_color=»» border_size=»» border_color=»» border_style=»solid» spacing=»yes» background_image=»» background_repeat=»no-repeat» padding=»» margin_top=»0px» margin_bottom=»0px» class=»» id=»» animation_type=»» animation_speed=»0.3″ animation_direction=»left» hide_on_mobile=»no» center_content=»no» min_height=»none» last=»no» hover_type=»none» link=»» border_position=»all»][fusion_text][/fusion_text][/fusion_builder_column][fusion_builder_column type=»1_1″ layout=»1_1″ last=»yes» spacing=»yes» center_content=»no» hide_on_mobile=»no» background_color=»» background_image=»» background_repeat=»no-repeat» background_position=»left top» border_position=»all» border_size=»0px» border_color=»» border_style=»» padding=»» margin_top=»» margin_bottom=»» animation_type=»» animation_direction=»» animation_speed=»0.1″ class=»» id=»» element_content=»» min_height=»» hover_type=»none» link=»»][/fusion_builder_column][fusion_builder_column type=»1_1″ layout=»1_1″ background_position=»left top» background_color=»» border_size=»» border_color=»» border_style=»solid» spacing=»yes» background_image=»» background_repeat=»no-repeat» padding=»» margin_top=»0px» margin_bottom=»0px» class=»» id=»» animation_type=»» animation_speed=»0.3″ animation_direction=»left» hide_on_mobile=»no» center_content=»no» min_height=»none» last=»no» hover_type=»none» link=»» border_position=»all»][fusion_text]

Hei alle sammen

Ja nå nærmer det seg Svanecup.

I år er jo egenandelen satt til kr. 1100 pr. spiller og sjåfører. Hadde vært greit om dere tar inn pengene på en konto og overfører alt til Vindbjarts konto når alle har betalt. (Dette er lettere for kasserer.)

Men om ikke det blir gjort, så er det viktig at betalingen på turen blir merket med navn og lag..

Ellers er det jo kun frokost på hotellet. Resten av måltidene ordner legene selv.

Vet ikke helt hvordan vi gjør det med billettene enda, men kommer tilbake til det etter hvert.

Nytt i år er at ALLE MÅ HA PASS med seg. Sjåføren på bilen ha med seg passene til sine passasjerer ved inn og utkjøring av ferje.

 

[/fusion_text][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

X