Velkommen til Sentrumsløpet lørdag 8. september!

IL Vindbjart ski ønsker små og store velkommen til Sentrumsløpet i Vennesla sentrum lørdag 8. september 2018. Sentrumsløpet er 30 år i år!

Arrangementet er gratis! Påmelding før start. Premier til alle barna! I selve «Sentrumsløpet» trekkes det ut gavepremier i tillegg til at vinneren i dame- og herreklassen får vandrepokaler og det deles også ut spurtpremier. 

Åpning kl. 10, «Minirunden» kl. 10.30, Stafetter kl. 11.00, «Skolekampen» kl. 12.00, «Sentrumsløpet» kl. 12.10. Det er løp for ALLE denne dagen! 

Inviter med deg en venn og bli med! Les mer i egen avis som blir gitt ut i forbindelse med arrangementet. Avisa kan du lese her: Sentrumsløpet_2018

Vi takker alle som støtter IL Vindbjart ski i arbeidet for å gi alle som har har lyst et variert treningsopplegg og et godt sosialt fellesskap på tvers av alder og ferdigheter! Våre sponsorer også denne sesongen ser du på vårt klubbtøy, beachflagg, tilhenger mm. samt på vår hjemmeside.

Takket være bedriftene som har gitt sin støtte til Sentrumsløpet 2018, kan vi blant annet arrangere en dag med løp for alle aldre – helt gratis for alle deltakerne! Bildet over er fra avisa som blir gitt ut i forbindelse med Sentrumsløpet 2018.

Vennesla Tidende 7.9.18: 

X