Velkommen til Vindbjart ski – en klubb med varierte treningsopplegg og et godt sosialt fellesskap på tvers av alder og ferdigheter!

Sponsorer

Siste innlegg

Barmarksamling og Nikkelløpet

Velkommen til barmarksamling 20. - 22. oktober! Håper både nye og mer erfarne medlemmer blir med på samlingen! Dette er for ALLE og viktig for samholdet i klubben!      

Uke 39: Fellestreninger, rulleskiskole og rulleskirenn

Mandag: * Harry og Runes grupper: Rulleski Sandrip kl. 18.00. * Ørjans gruppe: Løping, rolig. Oppmøte kanonmuseet på Møvik kl. 18.00. Onsdag: * Rulleskiskole dag 3 av 5. Moseidmoen kl. 17.00. * Harry og Runes grupper: Rulleski og løping på Moseidmoen kl. 18.00. *...

Samtykker og reservasjoner

Vi har tidligere praktisert skjemaer hvor den enkelte løper, eventuelt foresatte på vegne av mindreårige løpere, har signert på om det kan tas bilder og film av medlemmet. Dette systemet faser vi nå ut. Det har nemlig kommet et nytt system inne på MinIdrett hvor det...

Aktiviteter

september, 2023

No Events

Målsetting

Klubben har som mål at alle som vil skal få oppleve gleden av å gå på ski. Det betyr at alle som vil kan bli med i Vindbjart ski. I tillegg legger klubben til rette for at de som ønsker å satse litt ekstra på denne idretten, skal få mulighet til det.

VINDBJART SKI 

Epost: ski@vindbjart.com
Harry Andersen, mobil 413 26 468

 

X