Velkommen til Vindbjart ski –

en klubb med varierte treningsopplegg og et godt sosialt fellesskap på tvers av alder og ferdigheter!

 

Fellestreninger: Fra ca. 1. trinn: Fellestreninger på Moseidmoen/Sandrip mandager og onsdager kl. 18 – ca. 19.30. Gruppene deles inn både etter alder og ferdigheter. Noen ganger legges treningene til andre egnede steder. Når det er skiføre, legges ofte treningene til blant annet Sandrip.

Rulleskiskolen: Hver høst arrangerer vi rulleskiskole for de yngste (fra ca. 1. klasse) på Moseidmoen fem onsdager kl. 17-18. Klubben stiller med rulleski. Deltakerne må ha skøyte-/kombisko, hjelm, refleksvest og staver.

Kontingent, dugnader: Skigruppa har lav kontingent/treningsavgift. Likevel sponser klubben løperne med startkontigent, samlinger, klubbtøy o.l. Dette koster, og inntektene får vi med betydelig innsats på dugnader og velvillige bidragsytere (sponsorer). Faste dugnader: Julegate, 17. mai og Sentrumsløpet. Kontingenten er for tiden kr. 100,- for barn og kr. 200,- for voksne.

Kontonummer: 3100.11.29972. Viktig: Merk innbetalingen tydelig med navn, fødselsdato og fødselsår, postnummer, mobilnummer og mailadresse (som er identisk med mailadressen som brukes på «Min idrett»).

Målsetting: Klubben har som mål at alle som vil skal få oppleve gleden av å gå på ski. Det betyr at alle som vil kan bli med i Vindbjart ski. I tillegg legger klubben til rette for at de som ønsker å satse litt ekstra på denne idretten, skal få mulighet til det.

Kontaktinformasjon: Hjemmeside: www.vindbjart.com/ski Vi er også på facebook! Epost: ski@vindbjart.com Kontaktperson: Harry Andersen, mobil 413 26 468

X