Mandag: 
Både Harrys «mandagsgruppe» og Ørjans gruppe: Rulleski (skøyting) på rulleskibanen på Kongsgård. NB! Vi går på rulleski fra småbåthavna på Justvik kl. 18.00. Vi går på gangstien til rulleskibanen på Kongsgård (og tilbake etter ei økt på rulleskibanen). Turen fra Justvik til Kongsgård tar ca. 20 min. De som eventuelt måtte ønske det, møter direkte på rulleskibanen på Kongsgård. (Parker gjerne ved museet.) Gjør gjerne avtaler og fyll opp bilene.

 

Onsdag: 

Harrys yngste gruppe: Rulleski (skøyting) og joggesko. Moseidmoen kl. 18.00.
Harrys eldste gruppe (13- og 14-årsklassen): Løp på heia. Møt på Moseidmoen kl. 18.00.
Ørjans gruppe: Klassisk rulleski. Se Vindbjart høst 1

 

Fredag: Vi trenger så mange som mulig til å være med å dele ut avisene til Sentrumsløpet 2018. Tid og sted for å hente avisbunka fredag 31.8 er Støavegen 5 etter kl. 17. (Dersom du ikke har anledning til å hente denne dagen, kan du ringe/melde 41244731 og avtale et annet tidspunkt.) Avisene bør være i postkassene innen mandag 3.9.18.

Minner også om at vi trenger så mange som mulig til å være med å arrangere Sentrumsløpet lørdag 8. september! Sammen med julegata og 17. mai er dette skigruppas viktiste dugnad. (Vi trenger folk til merking av løyper, sekretariat (påmelding og utdeling av startnummer), løypevakter, tidtaking, kiosk, utdeling av premier, samle inn startnummer og vaske disse, rydding osv.) Hvilke oppgaver kan du hjelpe med denne dagen? 

 

Lørdag: KM rulleski på Tonstad: https://www.skiforbundet.no/ars/terminliste/arrangement/?eid=321233

X