Vi håper flest mulig av klubbens medlemmer stiller opp når vi skal arrangere våre renn (Sandripløpet, Vindbjartmixen og Vardeløpet). Vi er avhengige av mange folk for å få til gode arrangementer.

 

Rutiner ved påmelding til renn:
* Meld på via terminlista (eventuelt direkte via «Min idrett»). 
* Hvis du ønsker at klubben skal betale startkontingenten, må du melde deg på innen midnatt to dager før påmeldingsfristen! Melder du deg på etter denne interne fristen, må du betale startkontingenten selv.
* Det er den enkeltes ansvar å sjekke at løperne står på lista over påmeldte før påmeldingsfristen går ut!
* NB! Ny rutine: Dersom du velger klubb-betaling, ønsker vi at du sender en sms til Irene om at du har meldt på løpere (oppgi navn og klasse) og at du har valgt klubb-betaling. Bruk mobil-nummer 95791120.
* Husk at du også må ha betalt medlemskontingenten til Vindbjart ski (og ev. også lisensen hvis du har fylt 13 år) for å stille til start. 
* Pass på å melde på i riktig klasse! Systemet blir ikke automatisk oppdatert ved starten av ny sesong og det betyr at du selv må velge riktig klasse. Løperne skal gå i den klassen som tilsvarer alderen i 2018. Dvs. at 13-årsklassen er de som fyller 13 år i løpet av 2018.

Ikke nøl med å ta kontakt med undertegnede (41244731) dersom du har spørsmål rundt dette.

 

Vi ønsker alle lykke til med skisesongen 2018! Heia Vindbjart ski!