Også i år arrangerte Oddersjaa jentesamling for jenter født 2006 og tidligere. Samlingen begynte med ei ca. 2 timer lang skøyteøkt på rulleskibanen på Kongsgård. Her var det mange morsomme og gode øvelser.

Deretter ble jentene skysset til Hamresanden hvor de ble innkvartert i leiligheter. Etter en god pause med blant annet lunsj, stod ei klassisk rulleskiøkt + styrketrening på programmet. På kvelden hygget jentene seg med middag og sosiale aktiviteter.

Etter frokost søndag gikk turen videre til Birkenes og deltakelse i Svalandsgubben (for de som ønsket det).

Rapportene fra jentesamlingen forteller om masse god trening, god innsats, gøye leker, godt humør og hyggelig samvær med jentene fra klubbene Otra, Gjerstad, Rygene, Valle, Birkenes, Oddersjaa og Vindbjart. 

Takk til Oddersjaa for at dere også i år arrangerte denne fine og viktige samlingen for jentene! 

 

I helgen var det også kretslagssamling i Kristiansand. På Facebooksida til Oddersjaa kan vi lese at det fredag kveld ble flere personlige rekorder på 3000m-testen på Kristiansand stadion. Lørdag hadde langrennsløperne to økter på rulleski i det flotte været. Se mer her!

 

Flere Vindbjartløpere var også i sving under det tradisjonsrike skauløpet Svalandsgubben søndag 29.10.17 (både jenter som først deltok på jentesamlinga, men også andre gutter og jenter). I år gjorde flommen at løypene ble noe lengre enn vanlig. Kjempeinnsats av alle som deltok i enten Minigubben, Kortgubben eller Gubben! Rett i underkant av 800 løpere deltok i år!

Filmsnutter: https://www.facebook.com/100002939033854/videos/1465257763582177/

Bildeserie i Fvn.no fra Svalandsgubben. Dersom du ikke kan se bildeserien i avisa, finner du bildene av Vindbjart ski-løperne som var avbildet i avisa i vår bildeserie lenger ned på denne sida.

Resultatene blir lagt ut her etterhvert (eller du kan finne de her). 

 

(Foto fra jentesamlinga og kretslagssamlinga er lånt fra Oddersjaa.)

X