Følgende er klippet fra sidene til Oddersjaa SSK:

Oddersjaa arrangerer lørdag 1. juli kl. 16 Kristiansand Skifestival på Fiskebrygga. Da møtes norske langrennsstjerner til dyst i NorEngros-sprinten på Fiskebrygga med World Cup-vinnerne Martin Johnsrud Sundby og Heidi Weng i spissen

Festivalen tjuvstarter kl. 12.30 med familiefest, rulleskiskole og åpning av hinderløype i den nye bydelen Lauvåsen i Kristiansand.

Lauvåsen har som mål å bli landets mest sporty bydel, og det er bygget en hinderløype som åpnes etter rulleskiskolen er avsluttet.
Ta E18 til avkjørsel Kjevik, kjør litt nedover Kjevikveien og gjennom en rundkjøring og ved Helsehuset på høyre side blir det skiltet til løypa.

Rulleskiskolen er åpen for alle og starter kl. 12.30 med skistjernene som instruktører. (endring av tidspunkt ift. det som står annonsert)
Oddersjaa vil ha med noen rulleski til utlån, men har du ski selv tar du de med.
Alle må ha med egne staver, hjelm og skisko. (VIKTIG)
Det blir grupper for nybegynnere og viderekommende hvor bl.a landslagsstjerner og tidligere landslagssjef Aune og Landslagstrener Hjelmeseth er instruktører.

Hinderløypa åpner kl. 13.30
Niklas Dyrhaug og Emil Iversen åpner løypa og skistjernene tar med seg grupper rundt i løypa.

Hinderløypa er Norges lengste, skal passe for alle og tåle tidens tann.
I lørdagens hinderløp vil en liten del av løypa brukes. Utforsk hele løypa etter hvert med fine naturopplevelser og utfordringer.

KRISTIANSAND SKIFESTIVAL
NorEngros Sprinten 1. juli 2017
Informasjon om løpet
Arena: Gravane / Fiskebrygga Kristiansand
Sekretariat: Hotel Caledonien, åpent fra 1300 – 1600
Mer informasjon på http://www.oddersjaa.no/

 

Petter Northug kommer også: http://www.fvn.no/100Sport/vintersport/langrenn/Petter-Northug-kommer-til-rulleskirenn-i-Kristiansand-237997b.html?spid_rel=2

 

Intervju med Astrid Uhrenholdt Jacobsen: http://lokalsporten.fvn.no/sogne-oppladning-foran-fiskebrygga-lopet-46549

 

 

 

X