Onsdag 15.3.17 markerte de to yngste gruppene (Harry og Øysteins onsdagsgrupper) at dette trolig var siste trening på snø denne sesongen. Utrolig nok var det litt snø igjen i «600-meteren», men også ok forhold i 5-kilometeren (!) på Sandrip så det ble ei god økt på gjengen selv om vind, sol og mildvær har tært kraftig på snøen de siste dagene. Nå er det kanskje ikke lenge før man kan gå på rulleski på Sandrip? Webkamera Sandrip.

Sandrip 15.3.17

Noen av de spreke og positive løperne som var på Sandrip denne onsdagen.

Etter treningsøkta denne onsdagen, ble det servert vafler, kake, saft og kaffe i Sandripstua. Harry informerte også litt om planer og tanker framover, både i forhold til treninger og dugnader. Husk at vi har en stor dugnad i forbindelse med 17. mai! Vi trenger drøyt 20 personer til grillteltet på formiddagen den 17.5. Vi håper også at mange blir med og setter farge på folketoget i Vennesla! Hva skal vi finne på i år?

NB! Det blir nå en liten pause fra fellestreningene (iallefall for de to yngste gruppene) mens vi venter på at veiene skal tørke opp og bli feid for sand. Alle har godt av en liten pause etter skisesongen. Det er samtidig viktig å fortsette med litt fysisk aktivitet på egenhånd. Dersom noen ønsker å invitere flere med på treningsøkta si mens vi har pause fra fellestreningene, er det selvsagt fritt fram for å invitere via Facebook/hjemmesida! Det er jo også mange som er med på flere idretter som fotball, klatring, friidrett, orientering osv. Vi oppfordrer til å drive med forskjellige aktiviteter slik at man blant annet ikke blir lei. Allsidighet er viktig! 

Det blir annonsert på Facebook og hjemmesida når fellestreningene starter opp igjen. 

Følg med på Facebook når det gjelder informasjon om fellestreningene til junior- og seniorgruppa!

X