54 personer fra skigruppa (inkludert to flotte representanter fra Valle IL) var i helgen samlet på Tonstadli (på Tonstad). En knall plass med blant annet super servering og en gymsal med hoppeslott som ble flittig brukt. Lørdag kveld ble vi underholdt av klubbens eminente magikere og entertainere, så det har ikke stått på latterbrølene på denne turen heller. For en flott gjeng med store og små Vindbjart ski-medlemmer!

En hilsen fra Erling Sagneskar (Valle IL), klippet fra Facebook: Hei alle sammen. Tusen takk for en kjempeflott helg og takk for at vi kunne være med dere fra a-å. Alt var «tima og tilrettelagt» og selskapet var upåklagelig både for meg og Ingrid Mathilde!! Vi følte virkelig at vi var med i gengen. Vi ser fram til å møte dere på renn frammover. Lykke til videre!

Vennesla Tidende skriver om helga.

Lokalsporten fvn.

Selv om det sosiale er viktig i klubben, var skirennene selvsagt også en vesentlig del av turen. Vi skulle jo tross alt delta på KM! Hektisk aktivitet ved smørebukkene fredag kveld (bare avbrutt av en spennende semifinale i håndball-VM for menn) og så var det klart for KM klassisk på Tjørhom. Rennet skulle egentlig blitt arrangert på Feed, men der var det ikke nok snø så rennet ble flyttet litt lenger oppi dalen. Kjempeinnsats av alle løperne som gikk under ganske utfordrende forhold. 

Resultater finner du her.

Søndag lavet snøen ned mens våre spreke løpere gjorde en kjempeinnsats i løypene på Tjørhom under KM i fristil. Dere er gode!

Gratulerer til Hanne som ble kretsmester både i klassisk og fristil (J14), og til medaljevinnerne Mathias (sølv på fristil, G14), Thea (sølv i klassisk, J13) og Knut Olav (sølv på klassisk og bronse på fristil, M17)! 

 

 

Betaling:
Vi bruker mye av inntekten fra en omfattende dugnad for å gjøre oppholdet på KM så billig som mulig og har kommet fram til følgende priser:
Sjåfør: kr. 0,-
Ekstra voksen: kr. 500,-
Barn: kr 500,-. Max. 2 barn
Ev. barn nr. 3 og 4: kr. 0,-

Eksempel: En familie på 4 betaler kr. 1500,- for hele oppholdet. 

Kontonummer: 3100.11.29972. Merk betalingen med navn og antall barn/voksne.

 

X