På Hovdenrennet må alle bruke tidtakingsbrikke:
Alle som har egen brikke, må bruke denne. (Meld deg på med brikkenummeret.) Er det noen som har en av klubbens brikker og ikke kommer til å bruke den (dvs. ikke skal delta på Hovdenrennet), er det fint hvis de gir beskjed til Harry (41326468) slik at andre kan låne den på dette rennet. Har du ikke brikke, gir du også beskjed til Harry som kanskje har noen ekstra han kan låne ut. (Alternativt leier vi brikke på Hovden). Tips: Det er lurt å kontrollere brikka si på stadion i god tid før start.

Dette rennet markerer starten på skisesongen 16/17. Det blir også fellestreninger på Hovden i etterkant for de som vil være med på det. I tillegg til dette, åpner Steinar Holbæk også i år dørene til hytta si lørdag kveld for alle fra Vindbjart ski. Her er det både husrom og ikke minst hjerterom, så her er det plass til alle! Vi er veldig takknemlige for at han (og Berit) åpner  opp både stue/kjøkken, loftstue – og bad – slik at hele gjengen kan samles til kjas og mat! (Det blir trolig også litt «årsmøtesaker» denne kvelden.) Alle tar med et bidrag hver til et felles kake-/snacksbord. Håper på «stinn brakke»! Klokkeslett kommer senere!

Håper mange blir med på dette! Husk påmeldingsfristen som er 8.12.16. Meld deg på i god tid før fristen! Dersom du velger at klubben skal betale, er siste påmeldingsfrist 6.12.16! (Melder du deg på etter det, må du betale selv!) Det er ikke mulig med etteranmelding! NB! Pass på at du melder på i riktig klasse! Eksempel: Løpere født i 2003 skal gå i 14-årsklassen.

Mer info om Hovdenrennet

 

 

 

X