Vi jobber med å få til en klubbtur i forbindelse med KM på Tonstad 28. og 29. januar 2017. Vi har booket leirstedet Tonstadli som ligger oppe i lia over Tonstad sentrum. Vi håper så mange som mulig har lyst å bli med på klubbturen fra fredag 27. – søndag 29. januar. Vi kan ikke si nøyaktig pris på nåværende tidspunkt, men den vil bli overkommelig da klubben ønsker å bruke noen av dugnadsinntektene på å dekke noe av prisen.

Mer detaljert informasjon kommer når det nærmer seg.

Fint hvis alle som er interessert i å være med på turen, kan gi beskjed (antall voksne og antall barn) til undertegnede på sms 41244731 så snart som mulig slik at vi får en oversikt over hvor mange vi kan regne med å bli. Både løpere, foresatte, søsken og besteforeldre er velkommen til å bli med! Oppfordring: Invitér gjerne noen av de ferskeste i klubben og/eller noen av de som ikke pleier å være med på slike turer. Det gjør mye for miljøet å delta på sosiale samlinger! Bli med da vel!

I denne runden er ikke påmeldingen bindende, men vi trenger å vite ca. antall for å blant annet kunne reservere riktig antall rom og få en prisantydning på oppholdet.

Påmeldingsfrist for overnattingen: Onsdag 14. desember 2016.

KM dag 1, klassisk

KM dag 2, fristil

X