6 unge løpere (2003 – 2005) fra Vindbjart ski deltar på Jentesamlinga sammen med løpere fra Oddesjaa, Gjerstad, Rygene, Valle og Froland fra lørdag 29. til søndag 30.10.16. Det blir først ei skøyteøkt på rulleskibanen på Kongsgård og senere også ei klassisk økt på Hamresanden. I tillegg til trening, blir det matlaging, foredrag og mye sosialt og gøy. Det hele avsluttes med deltakelse i Svalandsgubben. Vi ønsker dere lykke til! Ha det gøy!

I helga arrangeres også Kretslagsamling i Kristiansand. Noen av våre eldste løpere deltar der. Her blir det selvsagt gode treningsøkter  i form av motbakkeintervaller (løp), styrke, rolig langtur (skøyting), langtur (løp), intervaller rulleski (klassisk)/deltakelse i Svalandsgubben. I tillegg blir det sosiale aktiviteter. Vi ønsker alle ei super helg med gode økter og mye gøy!

Lørdag kveld fikk vi sms fra en av de voksne lederne på jentesamlinga: «For noen flotte skijenter! De har vist god innsats på rulleski og humøret har vært på topp. I kveld har vi hatt quiz med kreative innslag. Jentene har spilt brettspill, skravlet og ikke minst ledd. Nå blir det gøy å treffes på skirenn til vinteren!»

Oddersjaa skriver i etterkant av samlinga: «19 jenter fra 8 klubber deltok på jentesamlingen som Oddersjaa arrangerte 29. – 30. oktober. Alle viste topp innsats på de to rulleskiøktene som ble kjørt på lørdagen. Till tross for mange timer med trening var det masse energi igjen til diverse kveldsaktiviteter og skravling. På søndagen ble de fleste jentene med til Birkeland for å løpe Svalandsgubben. Flott innsats her også!»

X