Mandag 17. august:
* Første fellestrening etter sommerferien. Det blir skøyting på Sandrip kl. 18.00 for alle gruppene. Vi starter felles i/ved klubbhuset før selve treningsøkta. Vi håper å se både små og store løpere samt støtteapparat.

Vi følger smittevernsfeglene og holder avstand til hverandre og har god håndhygiene.

Det er viktig at alle som kommer på trening er friske!

  • NB! Husk påmeldingsfristen til Smååsane opp på rulleski! Fristen er tirsdag 18. august!
    Vi håper at så mange som mulig blir med på rennet!

Onsdag 19. august:
* Skøyting for alle gruppene. Møt ved Moseidmoen skole kl. 18.00. Det blir blant annet noe trening i Smååsane (tilpasset de ulike gruppene).

Torsdag 20. august:
* Smååsane opp på rulleski.

Håper mange blir med som deltakere og medhjelpere til arrangementet!

Les mer og meld på via terminlista.

 

Litt annen info:

  • Minner om at terminlista oppdateres fortløpende og det er lurt å følge med der utover i sesongen.
  • IL Vindbjart ski arrangerer KM rulleski sammen med Oddersjaa SSK lørdag 12. september. Arenaen er Sandrip. Det blir klassisk for KM-klassene mens det blir skøyting med sorte 2-er hjul for klassene t.o.m 12 år. (Husk at det er løperens alder i kalenderåret 2021 som er riktig klasse.)
  • Vi jobber med å få til en høstsamling og håper at vi kan få til en barmarksamling i forbindelse med KM. Vi jobber med en samling lørdag ettermiddag og kveld samt noe på den påfølgende søndagen. Overnattingen tenker vi må bli i de respektive hjemmene pga. koronapandemien. Samlingen er for hele klubben, både små og store og nye og gamle løpere med familier. Sett gjerne av lørdag 12. og søndag 13. september i kalenderen.
  • Sentrumsløpet 2020 er dessverre avlyst pga. koronapandemien.
  • Avisa som gis ut i forbindelse med Sentrumsløpet går snart i trykken. Den skal distribueres i månedskiftet august/september.
  • Rulleskiskolen starter opp igjen onsdag 9. september. Vær gjerne med på å rekruttere løpere til rulleskiskolen. Alle hjertelig velkommen!
X