Kort oppsummert:
Deilig sommervær skapte en fin ramme for en fin avslutning på årets sesong. Triathlon med kjempeinnsats av både løpere og heiagjeng, kjempebra organisering av pølseutdeling og is, deretter bading, lek og premieutdeling. God stemning! Gøy at så mange kunne komme! Vi ønsker alle en fin sommer!

Bilder på Facebooksida vår!

 

Triathlonløypa:

1. etappe svømming, 2. etappe sykling og 3. etappe løping.

Fra stranda i Støa, rundt kjæret og inn igjen på samme stranda. Løp opp til enden av jordet mellom Støa og Skjærehauane. Der lå syklene. Syklet fra Støa, over jordet, ut Skjærehauveien til Klokkerstua, ned til Røllend og via stien over til Nesane. Syklet så til enden i Nesane, opp bakken til toppen av Skjærehaubakken, ned bakken og over jordet til Støa. Der sykkeletappen startet, begynte løpeetappen. Løp over jordet, opp samme Skjærehaubakken og litt ned i samme Nesanebakken de kom opp med sykkel. Tok sti til høyre rett nedi bakken opp på Kuleberget, forbi gapahuken, fulgte merket sti og kom ned nesten på toppen av Skjærehaubakken. Løp ned bakken og over jordet til Støa. Mål var der sykkel- og løpeetappen begynte.

De litt yngre gjorde tilsvarende bare med kortere svømmedistanse. De aller yngste holdt seg på grunna, syklet t/r, kapellet og løp deretter kun på jordet.

X