Uke 48 – Fellestreninger og julegrantenning

av nov 23, 2019Ukategorisert0 kommentarer

Bildet er fra Fellestreningen mandag 11.11.19 på Sandrip.

 

Mandag:
* Ørjans gruppe: Klassisk rulleski fra båthavna i Justvik kl. 18.00. Vi går til rulleskibanen på Kongsgård. De som vil, møter direkte på rulleskibanen.

* Harrys gruppe: Harry er bortreist denne mandagen. (Han er rett og slett invitert i teselskap hos kongen.) Dersom noen andre kan ta ansvar for treningen til den yngste gruppa denne mandagen, er det supert. Publiser gjerne på Facebook om hvor treningen blir og hva den skal inneholde.

Oppdatert mandag kl. 16: Vi har ikke fått noen til å ta treninga for de yngste. Denne går derfor ut i dag. Beklager!

 

Onsdag:
* Ørjans gruppe: Skøyting på Høgås. Avreise Moseidmoen kl. 17.00.
* Harrys gruppe: Rulleski og lek i gymsalen på Moseidmoen kl. 18.00.

 

 

 

 

Torsdag:Julegrantenning i Vennesla sentrum. Vi deler ut fakler ved Fru Moseid fra kl. 17.15. (Fakkeltoget går kl. 17.30.) 

 

 

 

 

 

Øvrig informasjon:

* Åpningsrennet for sesongen 2019/2020 er Hovdenrennet (fristil) lørdag 7. desember. Oddersjaa arrangerer sitt renn (klassisk) søndag 8. desember. Husk påmeldingsfristene! (NB! To dager før offisiell påmeldingsfrist hvis klubben skal betale. Les mer i info nedenfor.)

Vi håper så mange som mulig blir med til Hovden den helgen! Vi legger opp til en sosial sammenkomst lørdag kveld. Berit og Steinar åpner også i år opp hytta si for alle med tilknytning til skigruppa!

Skigruppa er behjelpelig i forhold til overnatting for de som måtte trenge det! Ta i tilfelle kontakt med styret!

* Les her om hvordan du melder på til renn.

* Flere viktige datoer er listet opp her.

* Minner også om innbetalingen av kontingenten for kommende sesong, og lisens fra fylte 13 år. (Ta kontakt med Harry (41326468) dersom du lurer på om du har betalt kontingenten for kommende sesong, og kontakt Elisabeth (41244731) dersom du lurer på noe angående lisensen.)

X