Viktige datoer

av | nov 1, 2019 | Forside | 0 kommentarer

 •  Onsdag 6. november ca. kl. 19.00 blir det klubbkveld for ALLE med tilknytning til IL Vindbjart ski. Vi ønsker nye medlemmer spesielt velkommen! Vi samles i 2. etg. på Vindbjart-huset på Moseidmoen etter fellestreninga. Det blir blant annet servert pizza, nyttige og viktige saker blir tatt opp og det blir kjasing og sosialt samvær. Velkommen! NB! NB! Fellestreningene starter kl. 17.30 denne dagen!
 • Tirsdag 19. november blir det rigging av årets julegate i Vennesla sentrum. Dette er en av våre største dugnader og vi håper mange har mulighet til å delta! Alle kan bidra! Kom når du kan fra kl. 17 og utover. Det blir jobbing, kjas og noe å bite i. Dugnaden er altså for både små og store!
 • Åpningsrennet for sesongen 2019/2020 er Hovdenrennet lørdag 7. desember. Oddersjaa arrangerer sitt renn søndag 8. desember. Vi håper så mange som mulig blir med til Hovden den helgen! Vi legger opp til en sosial sammenkomst lørdag kveld. Skigruppa er behjelpelig i forhold til overnatting for de som måtte trenge det! Ta i tilfelle kontakt med styret!
 • Terminlista inneholder alle renn i Agder- og Rogaland for kommende sesong. Legg merke til våre renn: Sandripløpet 11. januar og Vindbjartmixen 12. januar. (I tillegg kommer forhåpentligvis også Vardeløpet.) (KM del 1 arrangeres på Høgås, mens KM del 2 er satt opp i Sandnes.)
 • Oslo skifestival 18. og 19. januar 2020.
 • Ungdommens Holmenkollrenn (for 13- og 14-åringer) 1. og 2. februar 2020.
 • Hovedlandsrennet (for 15- og 16-åringer) 21. – 23. februar på Nybygda skistadion i Brumunddal.
 • 17-åringene i klubben deltar på Norgescup jr./NM jr. på Lygna 10. – 12. januar, i Holmenkollen 14. – 16. februar, på Betostølen 13. – 15. mars og i Lillehammer 26. – 29. mars 2020.
 • Haukelirennet lørdag 18. april 2020.
 • Ta kontakt med undertegnede dersom du oppdager feil i oversikten eller har forslag til arrangement som bør tilføyes.
 • Minner om innbetalingen av kontingenten for kommende sesong, og lisens fra fylte 13 år.
X