Uke 46 – Fellestreninger

av | nov 8, 2019 | Forside | 0 kommentarer

Mandag:
* Ørjans gruppe: Skøyting (langrennski) på Sandrip kl. 18.00. Fokus på teknikk med og uten staver. (Løypa skal være fri for stein, men det kan bli litt der folk tar på seg skiene hvis de drar det med seg fra parkeringsplassen.)
* Harrys gruppe: Skøyting på Sandrip kl. 18.00.

Onsdag:
* Ørjans gruppe: Blir oppdatert.
* Harrys gruppe: Skøyting på Sandrip kl. 18.00. NB! NB! Dersom forholdene ikke blir gode på Sandrip denne onsdagen, blir treningen for de yngste flyttet til Moseidmoen. Da blir det rulleski og joggesko inne! Endelig info om denne fellestreningen kommer innen kl. 15.00 onsdag 13.11.19. 

Torsdag:
* Blir oppdatert

* Det blir dugnad tirsdag19. november. Da skal julegata i Vennesla sentrum rigges opp. Alle kan være med på denne dugnaden, både små og store!

* Minner også om innbetalingen av kontingenten for kommende sesong, og lisens fra fylte 13 år. (Ta kontakt med Harry (41326468) dersom du lurer på om du har betalt kontingenten for kommende sesong, og kontakt Elisabeth (41244731) dersom du lurer på noe angående lisensen.)

X