Alle som ønsker å få en innføring i rulleski er velkommen til å være med på rulleskiskolen som går over 5 onsdager mellom kl. 17 og 18. På rulleskiskolen trener vi balanse og grunnleggende rulleskiteknikk. Møt opp i skolegården (ved flaggstanga) til Moseidmoen skole kl. 17.

Klubben har rulleski du kan låne. Du må selv ta med hjelm, staver og stabile skisko. Stabile skisko betyr sko som har god støtte over anklene. Dette er veldig viktig for at det skal bli en god opplevelse for barnet! Vi anbefaler på det sterkeste kombi- eller skøytesko. Det er også lurt å ha på hansker når man går på rulleski. (Vi bruker alltid refleksvest når vi går på rulleski i nærheten av veier, men på rulleskiskolen går vi stort sett bare på lukkede områder. De første gangene er vi dessuten stort sett kun innendørs for å få en myk og god start.) 

Rulleskiskolen er for alle fra ca. 1. klasse (litt avhengig av barnet selv) og oppover. 

Etter endt rulleskiskole, er deltakerne velkommen til å delta på skigruppas fellestreninger som er på Moseidmoen onsdager fra kl. 18.00 – ca. 19.15. (Vi opplever ofte at nye løpere som ikke har gått rulleskiskolen dukker opp på treningene etter at rulleskiskolen er avsluttet. Det har vi absolutt ikke noe imot, men en gjennomført «skole» vil gjøre det lettere å fortsette på den ordinære treningen.)

Rulleskiskolen følger skoleruta og det betyr at det i år er rulleskiskole følgende onsdager: Onsdag 12. september, onsdag 19. september, onsdag 26. september, onsdag 10. oktober og onsdag 17. oktober. (Onsdag 3. oktober er det høstferie.)

Rulleskiskolen er gratis!

Foresatte må gjerne delta sammen med barnet hvis de ønsker!

Har du spørsmål? Kontakt Harry på 41326468.

 

Velkommen!

 

Velkommen til rulleskiskolen 2018

X