Resultater Ungdomsstafetten

Sitat:

Dagens Ungdomsstafett ble en meget hyggelig opplevelse både for utøvere, lagledere, foreldre og alle som er glad i skisporten i vår skikrets.

Via NRK kunne vi følge våre håpefulle 15-16 åringer gjennom hele stafetten. Det vanket mye skryt fra ekspertpanelet da våre løpere passerte andre store langrennskretser i sin kamp mot en sensasjonell 2. plass i mål. Vi håper at landsdelens medier prioriterer noen spaltemetere rundt saken og gjør dette åpen på nett søndag slik at alle i hele vår langstrakte krets kan dele dette mellom seg.

Våre løpere legger ned en enorm innsats hver eneste enten de er fra Sauda i vest til Gjerstad i øst. Dette er også et resultat av en stor økning innen langrenns interessen i hele kretsen de siste år og alle våre nær 90 klubber som jobber knallhardt for at barn og unge skal få best mulig glede av idretten samt kunne prestere på veien for de som ønsker dette.

Takk også til langrennskomiteen v/leder Geir Olav og sonerepresentanter for deres arbeid. De hviler ikke på lauvbærene av den grunn. Snart er det både hovedlandsrenn, Norgescup Hovden (innlagt NM sprint), NM junior m.m. Vi har skigymnas, sonelag, kretslag og Team veidekke Vest (seniorlag under landslag). Vi er ikke de som roper høyest, men av og til kan det være greit å nevne at vi er rimelige gode.

I tillegg har vi hatt en rekke kretsrenn lokalt denne helgen på tross av dystre værmeldinger må vi rose alle arrangører som loste sine renn trygt i havn.

Les mer på http://www.skiforbundet.no/ars/  samt facebook: https://www.facebook.com/ars.skikrets/

 Sitat slutt.

X