* Mandag 23. august satser vi på å starte opp med fellestreninger igjen.

* Onsdag 25. august: Vi ønsker alle med tilknytning til skigruppa velkommen i hagen til familien Sløgedal i Støavegen 5 fra kl. 17.00!

Det blir triatlon med olympiske distanser (det er selvfølgelig bare tøys, men triatlon blir det og da selvsagt uhøytidelig og selvfølgelig tilpasset de ulike aldersgruppene), pølser, kaffe, is og kjas.

Info om triathlon:1. etappe svømming, 2. etappe sykling og 3. etappe løping.
De eldste: Fra stranda i Støa og rundt kjæret og inn igjen på samme stranda. Løper opp til enden av jordet mellom Støa og Skjærehauane. Der ligger syklene. Sykle fra Støa, over jordet, ut Skjærehauveien til Klokkerstua, ned til Røllend og via stien over til Nesane. Sykle til enden i Nesane, opp bakken til toppen av Skjærehaubakken, ned bakken og over jordet til Støa. Der sykkeletappen startet, begynner løpeetappen. Løpe over jordet, opp samme Skjærehaubakken og litt ned i samme Nesanebakken de kom opp med sykkel. Ta sti til høyre rett nedi bakken opp på Kuleberget, forbi gapahuken, følge merket sti og komme ned nesten på toppen av Skjærehaubakken. Løpe ned bakken og over jordet til Støa. Mål er der sykkel- og løpeetappen begynte.

De yngste gjør tilsvarende bare med kortere distanser. De aller yngste holder seg på grunna og på jordet.

Alle som vil kan delta! Premie til alle som deltar. Vi starter triatlon ca. 17.30. Startnummer får du når du kommer.

Vi trenger noen voksne som kan være trafikkvakter og løypevakter, spesielt i Skjærehauveien og i Nesane. Vi setter også ut skilt om at det foregår løp.

Selv om dette selvsagt bare er for moroskyld, vil vi ha tidtaking og vi trenger hjelp til dette.
Etter konkurransen, blir det pølser, kaffe og is.
Mulighet for bading.

Ta med: Badetøy, treningstøy og sykkel (om du skal delta i triatlon) og klær tilpasset været.

Parkering: Noen plasser i gården, ellers en del plasser i kanten av jordet bak den største garasjen samt ved kommunens anlegg rett etter det lange gjerdet på venstre side når du kjører inn Støavegen. Ellers nord for Vennesla kirke.

Vi håper å se både nåværende medlemmer, aktive medlemmer, støttemedlemmer, nye medlemmer, gamle medlemmer og tidligere medlemmer! Alle er velkommen (og det betyr selvsagt også foresatte, søsken osv.)!

Påmelding: Vi trenger å vite hvor mange som kommer i forhold til bestiling av mat. Send sms til undertegnede (41244731) eller kommenter i kommentarfeltet på Facebook innen torsdag 19.8 med antall barn og voksne som kommer. Gi beskjed om eventuelle matallergier slik at vi kan ta hensyn til dette.

Vi følger selvsagt smittevernsreglene og tar hensyn til disse under samlingen!

* Høstkarusellen:
Smååsane opp (fristil) torsdag 2.9.

* Lørdag 11. september: Sentrumsløpet i Vennesla sentrum.

* Vi jobber med å få til en høstsamling. Vi håper å få plass på Gautestad 24. – 26. september, men dette kommer vi tilbake til.

* Høstkarusellen:
Sandriprullen torsdag 30.9 (på Sandrip). Klassisk for klasse 13 år og eldre. Fristil for de yngste.

* Lørdag 16. oktober arrangeres KM rulleski på Hovden.

 

X