IL Vindbjart ski kan se tilbake på ei fantastisk helg preget av varierte og nyttige aktiviteter og hyggelig samvær. Mange har deltatt på alle aktivitetene hele helga mens andre har vært med på deler av opplegget.

Aktivitetshelgen begynte med ei flott rulleskiøkt på Flekkerøy. Takk til Fløy ski v/Arild Martin for super tilrettelegging for oss! På plass i Hellevika hadde noen flittige ski-mødre rigget super tacofest til hele gjengen.

Mange har overnattet i Hellevika og den gode frokosten må nesten også nevnes! Det knallgode brødet og de gode kakene vi har kost oss med denne helgen fikk vi fra Dampbageriet.

Lørdag formiddag hadde vi klatreveggene på Samsen for oss selv og fikk et par supre timer der med Ørjan som kyndig instruktør.

Tilbake i Hellevika hadde de driftige mødrene ordnet nydelig lunsj til hele gjengen slik at alle fikk påfyll av energi til triathlon litt senere på ettermiddagen.  

Vi gikk sammen gjennom skogen til Donevann hvor Ørjan hadde lagt opp til en kjempeflott (og krevende) triathlon. De yngste gjennomførte en kortere utgave enn de eldste. (De eldste svømte to ganger ut til ei øy, syklet to runder og løp to runder.) Først var det svømming (ca. 5 min for de yngste/ca.7 min. for de eldste), deretter sykling på grus (15 min./20 min.) og til slutt løp på sti i variert terreng (ca. 15 min./ca. 20 min.). Fantastisk innsats av alle sammen!

Lørdag kveld var gjengen samlet i hagen hos Østervold i Langeneskilen. Maten ble levert av en av våre sponsorer, nemlig Maxi Catering. Som alltid når skigruppa har slike samlinger, er det rikelig med «kaffemat» også… Kjempehyggelig å sitte ved peisen i grillbua og prate og nyte deilig mat!

Noen av barna – og Svein Harald – hadde tydligvis flere krefter til tross for mye aktivitet gjennom hele dagen så det ble tid til en fotballkamp også…

Igjen var det overnatting i Hellevika før det søndag igjen ble rigget en deilig frokost før det måtte pakkes og ryddes før aktivitetshelgen skulle avsluttes i Aquarama.

Takk til alle som har vært med å legge til rette samt å delta denne helgen! Den går inn i historien som en av de beste samlingene skigruppa har hatt!

Filmer: 
https://www.facebook.com/100003774463769/videos/1368639329938536/

https://www.facebook.com/100003774463769/videos/1368639629938506/

 

X