Endelig kan vi feire 17. mai igjen som vi pleier! Hurra!

Vindbjart ski har mange arbeidsoppgaver som skal dekkes i forbindelse med 17. mai-feiringen i Vennesla. Dette er en av våre mest innbringende dugnader og vi trenger hjelp fra alle medlemmene våre! Oppgaver som skal dekkes er: Avisdistribusjon på forhånd, rigging 16. mai, flaggheis 17. mai, grillteltet på formiddagen, rydding på ettermiddagen og firing av flagg.

Vi trenger en oversikt over hvem som kan hjelpe til slik at vi vet om vi kan mobilisere nok folk. Gi beskjed på Facebook eller send en sms til 41244731 om hva du kan bidra med. Skjemaet over arbeidsoppgaver og behov vil bli lagt på Facebook og oppdatert fortløpende etter hvert som folk melder seg.

Skigruppa vil også stille i folketoget og vi oppfordrer alle kreative sjeler i klubben til å komme med forslag om hva vi kan stille opp med i år. Diskusjonen tar vi på Facebookgruppa vår som heter «Vindbjart ski – medlemsside». Er du medlem og ønsker å bli lagt til i denne lukkede gruppa, kan du sende en forespørsel om å bli lagt til.

X