Rutiner ved påmelding til renn:
* Meld på via terminlista.
* Hvis du ønsker at klubben skal betale startkontingenten, må du melde deg på innen midnatt to dager før påmeldingsfristen! Melder du deg på etter denne interne fristen, må du betale startkontingenten selv.
* Send også sms til Elisabeth (41244731) når du har benyttet deg av valget «klubben betaler».
* NB! Det er den enkeltes ansvar å sjekke at løperne står på lista over påmeldte før påmeldingsfristen går ut!
* Husk at du også må ha betalt medlemskontingenten til Vindbjart ski (og ev. også lisensen hvis du har fylt 13 år) for å stille til start.
* Pass på å melde på i riktig klasse! Systemet blir ikke automatisk oppdatert ved starten av ny sesong og det betyr at du selv må velge riktig klasse. Løperne skal gå i den klassen som tilsvarer alderen i 2022. Det betyr eksempelvis at 13-årsklassen er de som fyller 13 år i løpet av 2022.

Lisens:
Husk at alle skiløpere over 13 år (dvs. fra fylte 13 år) må betale skilisens for å kunne delta på skirenn. Lisensen er en forsikring.

Lisenssesongen løper fra 01.10 – 30.09.

Les mer om lisens på skiforbundets sider.

Ikke nøl med å ta kontakt med undertegnede (41244731) dersom du har spørsmål rundt dette.

 

Medlemskontingent:
Det er tid for å betale medlemskontingenten for sesongen vi går inn i nå, dvs. sesongen 2021/2022.  Vi har satt 1. oktober som frist for innbetalingen.

Prisen er 100,- pr. barn og 200,- pr. voksen. Vi ønsker så mange medlemmer som mulig, og ønsker både aktive løpere, men også støttemedlemmer i alle aldre velkommen som medlemmer!

Du må ha betalt kontingenten (og også lisens fra fylte 13 år) for å delta på renn. Klubben støtter medlemmene blant annet ved kjøp av klubbtøy. Det betyr at man må betale kontingenten for å kunne kjøpe klubbtøyet.

Kontonummer: 3100.11.29972.

NB! Husk å merke innbetalingen tydelig med «kontingent», navn og hvilken sesong du betaler for.

Har du spørsmål om kontingenten, kan du kontakte Tore (90584322).

Grasrotandelen:
Minner også om at du kan støtte IL Vindbjart ved å registrere IL Vindbjart som din grasrotmottaker hvis du spiller hos Norsk Tipping. Dette koster deg ingenting ekstra! Les mer her!

 

Vi ønsker alle lykke til med skisesongen 2021! Heia Vindbjart ski!