I disse spesielle koronatider var det ekstra spennende å være med å arrangere KM på rulleski på Sandrip 2020. Ekstra tiltak ble satt inn for å ivareta smittevernet, og både arrangør og deltakere bidro til at det ble et vellykket arrangement. Også været var på vår side selv om vinden var noe sterk til tider.

Først ut var kretsrenn-klassene (klasse 8-12 år) som gikk hhv 1 og 2 km fristil. To timer senere startet KM-klassene (13 år – senior). Disse gikk hhv 3, 6, 9 og 12 km klassisk.

Takk til medarrangør Oddersjaa SSK samt alle deltakere og støtteapparat for flott innsats denne lørdagen i september! Takk også til sponsorene våre!

Alle deltakerne fikk deltakerpremier (se bilde), noen fikk en ekstra premie (trukket tilfeldig på startnummer) i form av en bærepose med diverse godsaker fra sponsoren vår Coop Extra, Torsby, Roar Hjelmeseth fra Hovden skigymnas kom med Hovden Tour-luer til deltakerne, og premiepallen i KM-klassene fikk selvsagt KM-medaljer.

Det ble noen KM-medaljer til Vindbjart denne lørdagen: Camilla (gull J15), Malin (bronse J15), Hanne (gull K18, nr. 2 i rennet) og Mathias (bronse M18).
Resultatliste KM rulleski Agder og Rogaland 2020

Flere bilder på Facebook!

Etter nedriggingen og ryddingen blir det samling for IL Vindbjart ski med hamburgertallerken fra vår trofaste sponsor, Maxi Catering, samt mye leven og gøy med stafetter og kaker – alt selvsagt i tråd med smittevernsreglene.

Søndag møtes vi på Kjåvann kl. 12.00. Det blir løpetur (og div. lek og moro) med tilpasset distanse i forhold til alder og nivå. Med andre ord: Alle kan bli med! Ta med drikke.

X