Da nærmer det seg årets sommeravslutning for skigruppa. Her kommer litt info om triathlonet:

1. etappe svømming, 2. etappe sykling og 3. etappe løping.

De eldste: Fra stranda i Støa og rundt kjæret og inn igjen på samme stranda. Løper opp til enden av jordet mellom Støa og Skjærehauane. Der ligger syklene. Sykle fra Støa, over jordet, ut Skjærehauveien til Klokkerstua, ned til Røllend og via stien over til Nesane. Sykle til enden i Nesane, opp bakken til toppen av Skjærehaubakken, ned bakken og over jordet til Støa. Der sykkeletappen startet, begynner løpeetappen. Løpe over jordet, opp samme Skjærehaubakken og litt ned i samme Nesanebakken de kom opp med sykkel. Ta sti til høyre rett nedi bakken opp på Kuleberget, forbi gapahuken, følge merket sti og komme ned nesten på toppen av Skjærehaubakken. Løpe ned bakken og over jordet til Støa. Mål er der sykkel- og løpeetappen begynte.

De yngste gjør tilsvarende bare med kortere distanser. De aller yngste holder seg på grunna og på jordet.

Alle som vil kan delta! Premie til alle som deltar. Vi starter triathlon ca. 17.30. Startnummer får du når du kommer.

Vi trenger noen voksne som kan være trafikkvakter og løypevakter, spesielt i Skjærehauveien og i Nesane. Vi setter også ut skilt om at det foregår løp.

Selv om dette selvsagt bare er for moroskyld, vil vi ha tidtaking og vi trenger hjelp til dette.

Etter konkurransen, blir det pølser, kaffe og is.

Mulighet for bading.

Gøy at vi blir så mange som 50-60 personer! Vi legger selvsagt opp til godt smittevern.

Vi har en del sitteplasser og regner med at en del ikke har tid til å sitte noe særlig, men fint hvis noen kan ta med et par stoler.

Begrenset parkering helt inne i Støavegen. Noen plasser ved kommunens anlegg, men nok av plass rett nord og sør for Vennesla kirke.

Her finner du mer info om sommeravslutningen: http://vindbjart.com/ski/2020/05/31/sommeravslutning/

Velkommen! 

X