Vi ønsker velkommen til sommeravslutning for alle med tilknytning til skigruppa i hagen til familien Sløgedal i Støavegen 5 mandag 22. juni fra kl. 17.00!

Det blir triathlon med olympiske distanser (det er selvfølgelig bare tøys, men triathlon blir det og da selvsagt uhøytidelig og selvfølgelig tilpasset de ulike aldersgruppene), pølser, kaffe, is og kjas.

I skrivende stund er det ikke helt avklart hvordan triathlon (svømming, sykling og løping) skal legges opp, men det kommer vi tilbake til når det nærmer seg. Ikke rulleski.

Ta med: Badetøy, treningstøy og sykkel (om du skal delta i triathlon), klær tilpasset været og noen må gjerne ta med camping stol. Kan dessverre bli nødvendig med myggspray…

Parkering: Noen plasser i gården, ellers en del plasser i kanten av jordet bak den største garasjen samt ved kommunens anlegg rett etter det lange gjerdet på venstre side når du kjører inn Støavegen. Ellers nord eller sør for Vennesla kirke.

Vi håper å se både nåværende medlemmer, aktive medlemmer, støttemedlemmer, nye medlemmer, gamle medlemmer og tidligere medlemmer! Alle er velkommen (og det betyr selvsagt også foresatte, søsken osv.)!

Påmelding: Vi trenger å vite hvor mange som kommer i forhold til bestiling av mat. Send sms til undertegnede (41244731) eller kommenter i kommentarfeltet på Facebook innen torsdag 18.6. med antall barn og voksne som kommer. Gi beskjed om eventuelle matallergier slik at vi kan ta hensyn til dette.

Vi følger selvsagt smittevernsreglene og tar hensyn til disse under samlingen!

 

Dersom det blir regn, har vi mulighet til å flytte arrangementet til Vennesla videregående skole.

X