Mandag:
Oppdatert info: Skøyting på Sandrip kl. 18.00. Gjelder begge gruppene!

Tirsdag:
Dugnad: Skigruppa må ut av lageret vi har hatt til nå på Hunsfos. Det haster, så vi må hive oss rundt og tømme garasjen allerede førstkommende tirsdag, dvs. 10.3. Kom når du kan fra kl. 17! Vi trenger så mange som mulig, små og store! Mye som skal bæres. Kan være lurt med hodelykt.

I tillegg til mange flittige hender, trenger vi tilhengere.

Vi har fått (midlertidig?) lagringsplass på det gamle biblioteket.

Onsdag:
* Harrys gruppe: Rulleski og løping i gymsalen på Moseidmoen kl. 18.00.

* Jonnys/Ørjans gruppe: Skøyting på Sandrip kl. 18.00.

 

 

Torsdag: Eventuell trening for de eldste avtales onsdag. Husk å gi beskjed til alle aktuelle løpere.

 

AVLYST:

Fredag, lørdag og søndag arrangeres 3. runde i Norgescupen (NC) for juniorer. Denne gangen på Beitostølen. Rennet er også Norgesmesterskap (NM). Fredag er det klassisk distanse, lørdag fristil distanse mens det på søndag er stafetter.  IL Vindbjart ski er representert med 4 løpere og vi ønsker alle sammen lykke til!

X