I dag er alle vinnere, både løpere, støtteapparatet/heiagjengen og funksjonærer som stod på i regnværet i Åseral! Kjempeinnsats av alle sammen! En ekstra takk til veteranene som stiller opp år etter år og ikke minst til besteforeldre som tar turen og hjelper til! I morgen er vi på plass igjen for å arrangere Vindbjartmixen. Da får vi forhåpentligvis mye bedre vær!

Og mens resten av klubben var på Bortelid, var klubbens 17-åringer i aksjon under NM jr. klassisk sprint på Lygna. Mathias gikk helt til topps i M17 og kan dermed smykke seg med Norgesmestertittelen! Gratulerer så mye! Sondre tok seg også videre fra prologen og endte til slutt på en sterk 28. plass. I skrivende stund er jentene enda ikke ferdige, men rapportene sier at også Hanne tok seg videre fra prologen, men at hun falt i en utforkjøring og mistet dermed både farten og muligheten til å gå videre til semifinalen.

Offisiell resultatliste Sandripløpet 11.01.2020

 

 

 

X