Uke 2 – Fellestreninger, dugnad og renn

av jan 5, 2020Forside0 kommentarer

 

Bildet er fra fellestreningen mandag 11.11.19 på Sandrip. Fantastiske forhold! Vi sender en stor takk til løypemannskapet som gjør en fantastisk jobb når mulighetene byr seg! Nå er det dessverre mildvær og ikke en eneste snøflekk, så da er det barmarkstrening som gjelder. De to rennene våre kommende helg må dessverre også flyttes pga. snømangelen. Vi arrangerer både Sandripløpet og Vindbjartmixen på Bortelid.

 

Mandag:
* Ørjans gruppe: Klassisk rulleski fra Moseidmoen kl. 18.00. Rolig med innslag av hurtighet.
* Harrys gruppe: Løping med staver i Heptekjerr kl. 18.00.

 

Tirsdag:
* Det blir dugnad tirsdag 7. januar fra kl. 17. Kom når du kan! Julegata i Vennesla sentrum skal ryddes bort. Denne gangen gjør vi jobben unna så raskt som mulig. Det blir derfor ikke kaffepause. (Harry begynner allerede mandag.)

 

NB! Klubben må ha beskjed innen onsdag om hvem som skal gå Vindbjartmixen slik at trenerne kan sette sammen lagene. (Øvrige klubber sender samlet mail til Vindbjart med sine oppsatte lag innen torsdag kveld.) Viktig at lagene settes opp i den rekkefølgen løperne skal gå! Første person på lista, går 1. og 3. etappe.

 

Onsdag:
* Jonny/Ørjans gruppe: Moseidmoen kl. 18.00. Løping med staver, intervall. Styrke i gymsalen etterpå.
* Harrys gruppe: Rulleski og joggesko i gymsalen på Moseidmoen kl. 18.00.

 

 

Torsdag:
* Ev. trening for de eldste denne dagen avtales på fellestreningen onsdag.

 

Fra Kjell Einar: «Grunnet sammenfallende renn for våre utøvere som går NC, er vi natrulig nok færre ressurser til å arrangere våre renn denne helgen. Dersom du har mulighet til å hjelpe til med å arrangere, hadde det vært veldig bra med en tilbakemelding til meg på kegaustad@hotmail.com eller tlf. 91313489.»

Fredag: Forberedelser til helgens renn. Se utsendte skjema.

Lørdag 11. januar: Sandripløpet på Bortelid kl. 14.00. Klassisk.
Søndag 12. januar: Vindbjartmixen på Bortelid kl. 12.00. Fristil.

 

* Minner også om innbetalingen av kontingenten for kommende sesong, og lisens fra fylte 13 år. (Ta kontakt med Harry (41326468) dersom du lurer på om du har betalt kontingenten for kommende sesong, og kontakt Elisabeth (41244731) dersom du lurer på noe angående lisensen.)

X