Otra IL inviterer til Nikkel-løpet og sonesamling lørdag 12. oktober.

Innbydelse Nikkel løpet 2019
Sonesamling 12.10 Nikkelsamling

Oppdatert 14.9.19:
Bli med på tur 11-13 oktober! Da er det barmarksamling for Vindbjart ski på Evje, med overnatting på Gautestad kurs og misjonssenter. Håper mange har lyst til å være med. Spesielt velkommen til nye medlemmer!

De som vil deltar på Nikkelløpet, et motbakkeløp på beina i regi av Otra IL, lørdag formiddag. Fra ca 10 år, men yngre kan få løpe om de har lyst. Vi andre trør til som heiagjeng. Etterpå blir det sonesamling på rulleski, med opplegg for alle – etter alder og nivå, på Evje. Resten av programmet kommer vi tilbake til senere, men det blir en god blanding av trening, lek, kos og sosialt samvær.

Pris er ikke helt avklart, men skigruppa ønsker å sponse deler av turen (ta kontakt ved behov for mer info). BLI MED!! Påmelding på tlf 99548115 så fort som mulig!

X