For 12. gang inviterer vi barn i skolealder til å skaffe seg erfaring med bruk av rulleski. «Skolen» har 5 samlinger på Moseidmoen skole. Her trener vi balanse, grunnleggende rulleskiteknikk og generell mestringsfølelse. Rulleskiskolen er GRATIS! Foresatte må gjerne delta sammen med barnet hvis de ønsker!

Vi starter opp første onsdag etter Sentrumsløpet. Det betyr at det er rulleskiskole onsdag 11. september, onsdag 18. september, onsdag 25. september, onsdag 9. oktober og onsdag 16. oktober kl. 17 – 18! Møtested: Ved flaggstanga inne i skolegården på Moseidmoen skole (ved gymsalen).

Skigruppa har rulleski til utlån. Staver, skisko og hjelm må alle ha med. NB! NB! Stabile skisko er en forutsetning for en god opplevelse på rulleski. Stabile skisko betyr sko som har god støtte over anklene. Dette er veldig viktig for at det skal bli en god opplevelse for barnet! Vi anbefaler på det sterkeste kombi- eller skøytesko!

Det er også lurt å ha på hansker når man går på rulleski. (Vi bruker alltid refleksvest når vi går på rulleski i nærheten av veier, men på rulleskiskolen går vi stort sett bare på lukkede områder. De første gangene er vi dessuten stort sett kun innendørs for å få en myk og god start.)

Rulleskiskolen er for alle fra ca. 1. klasse (litt avhengig av barnet selv) og oppover.

Interessen for tilbudet vårt har variert mye fra år til år. På det meste har vi vært over 20 stykker! Vi opplever ofte at nye løpere dukker opp etter at rulleskiskolen er avsluttet. Det har vi absolutt ikke noe imot, men en gjennomført «skole» vil gjøre det lettere å fortsette på den ordinære fellestreninga (onsdager fra kl. 18) som er vårt neste tilbud.

Velkommen til å bli med på rulleskiskolen til IL Vindbjart ski!

Kontaktperson: Harry Andersen, 41 32 64 68

X