Super jobbing av dugnadsgjengen i IL Vindbjart ski som pyntet julegata i sentrum! Takk til alle små og store som stilte opp! Det er flere nye elementer i år og jobben har derfor vært ekstra stor og krevende. De siste ga seg rundt kl. 23 tirsdag og en gjeng jobbet også fra ca. 17.15 til 22.00 neste dag for å bli ferdig. (I forkant har det også vært jobbet mye med kontroll og utskifting av pærer og ikke minst planlegging og klargjøring for montering av den store kula og «lyshimmelen».)

Allerede den første kvelden var det utrolig mange folk som stoppet for å ta den store julekula nærmere i øyesyn.

Tusen takk til Anne Kine og Dampbageriet, Kristiansand, for kjempegod dugnadsmat!

Veldig hyggelig når Kåre Jarl Lundevold stikker hodet ut av butikken sin og inviterer dugnadsgjengen på gratis kaffe/kakao! «Fru Moseid» kom også med mat til gjengen som jobbet ut i de små timer! Takk! Onsdag ble dugnadsgjengen belønnet med pizza.

Den påfølgende torsdagen ble julegrana tent. Skigruppa delte ut fakler (i et fryktelig regnvær) før fakkeltoget gikk ned til julegrana. Artikkel i Vennesla Tidende. (Kopiert fra artikkelen: 

Vindbjart gjorde jobben
Det er skigruppa til Vindbjart som tradisjonen tro står for lyssettingen og i år er det særlig masse lys i forbindelse med at Julegada snart skal åpnes.

Spektakulær julekule i gågata
– Nå regner det og himmelen er slett ikke så deilig og blå som i sommer, da det var veldig tørt. Vi blir visst aldri fornøyde, sa Harry Andersen i skigruppa humoristisk da han ønsket folk velkommen til julegrantenning.)

 

Filmer:

https://www.facebook.com/100002939033854/videos/1919211081520174/

https://www.facebook.com/100002939033854/videos/1919226938185255/

https://www.facebook.com/julegada.no/videos/2176636785689449/

 

 

X