Takk for en fin kveld!

Gøy at så mange som rundt 65 personer kom, flere direkte fra fellestreninga denne onsdagen i november. (Vi savnet noen av de trofaste medlemmene som dessverre var forhindret fra å være med denne gangen.) Veldig gøy at det var så mange nye medlemmer på årsmøtet/klubbkvelden og at også hovedlaget var representert!

Tror ingen gikk sultne hjem denne kvelden etter så mye god pizza fra Gobiten Vennesla (Biffen) og nydelige kaker/snacks fra blant annet Dampbageriet i Kristiansand. Sjokoladekake med Vindbjart ski-logo hadde vi også i tillegg til mye annet godt! Takk til alle som bidro med mat og rydding!

Vi hadde et lite lotteri med premier som blomster fra Hageland Vennesla og diverse smått og stort fra Sport 1 Vennesla. Hovedpremien var et par Fischer ski og den heldige, og veldige fornøyde vinneren, var en liten gutt som er helt ny i skigruppa. Gratulerer!

 

Referat (med noen tilleggskommentarer):

* Vi ønsker at alle betaler medlemskontingenten for 2019 før nyttår. Vi ønsker så mange medlemmer som mulig, også støttemedlemmer. Det er en del som har betalt inn kontingenten i høst i den tro at de har betalt for 2019. Innbetalingen føres på 2018 dersom det ikke er betalt for 2018 fra før. (Årsaken er trolig at vi i fjor begynte med forskuddsbetaling av kontingenten og det derfor måtte betales dobbelt akkurat i fjor for å komme ajour. Noen glemte det og ligger derfor ett år på etterskudd i betalingen.) De som er i tvil om de har betalt for 2019 kan kontakte undertegnede for å få sjekket dette. Les her for å finne blant annet beløp og kontnummer.

* Husk lisens fra fylte 13 år. Kontakt undertegnede dersom du trenger hjelp til dette.

* Når det gjelder påmelding til renn, kan du lese mer her. Viktig å merke seg at det er den enkeltes ansvar å sjekke at han/hun står på lista over påmeldte før påmeldingsfristen er ute.

* Oversikten over kommende renn finner du i terminlista som ligger nede til venstre på forsiden av hjemmesida.

* Vi tar veldig gjerne i mot tips om mulige sponsorer for neste sesong. Det er siste året for inneværende sponsorer og vi må begynne den store jobben med å skaffe nye.

* Vi håper på like god oppslutning om dugnaden vår i Vennesla sentrum tirsdag 27. november som på klubbkvelden. Dette er en av skigruppas største dugnader (sammen med 17. mai og Sentrumsløpet). Vi har også i år fått oppdraget med å rigge julegata i Vennesla sentrum. Vi skal gjøre mange av de samme oppgavene som tidligere, men det blir også noen nye oppgaver. Alt er ikke klart i skrivende stund, men mer info kommer i eget innlegg på Facebook og på hjemmesida. Torsdag 29. november tennes julegrana i Vennesla sentrum og skigruppa deltar som vanlig med utdeling av fakler ved Fru Moseid før fakeltoget går ned til julegrana. 

* Klubbtøy: Det er enda noe klubbtøy på Sport 1 Vennesla som medlemmene kan kjøpe til sterkt reduserte priser. Klubben sponser tøyet til medlemmene som igjen gir tilbake til klubben ved å stille på dugnader. Gå inn på butikken i åpningstiden og spør etter klubbtøyet. Du betaler direkte til skigruppa. Butikken registrerer tøyet du tar med deg og så tar du kontakt med undertegnede for å få priser og kontonummer.

* Det er noen størrelser av klubbtøyet som er utsolgt, men kanskje noen har noe pent brukt skitøy de har vokst i fra og derfor ønsker å selge eller bytte? Velkommen til å annonsere dette på Facebooksida til skigruppa. 

* Skigruppa tar en del bilder, og noen ganger også film, når vi er på arrangement og turer. Noen av disse legger vi på hjemmesida eller Facebooksida vår eller bruker på sosiale sammenkomster (lysbildeframvisning). Dersom noen ønsker å reservere seg mot dette, må de ta kontakt med undertegnede.

* I tillegg til den åpne Facebook-gruppa har vi ei lukket Facebook-gruppe. Formålet med den lukka gruppa er å kunne ta opp saker som angår de som er aktive i klubben på en eller annen måte. Her diskuterer vi saker som for eksempel hvem som tar med hva til kafeen når vi arrangerer skirenn eller hva vi skal finne på i folketoget 17. mai. Det er mulig å søke opp «Vindbjart ski – medlemsside» på Facebook og be om å bli lagt til. NB! Når vi f.eks. inviterer til sosiale samlinger eller treninger, bruker vi den åpne siden for å nå ut til flest mulig. Den lukka gruppa skal bare brukes til intern informasjon/diskusjon om saker som kun gjelder de som er aktive på treninger, renn, dugnader o.l. 

* Åpningsrennet denne sesongen er Hovdenrennet lørdag 8. desember. Oddersjaa arrangerer sitt renn på Hovden søndag 9. desember. Også i år er vi så heldige å kunne samles på hytta til Berit og Steinar lørdag kveld. Hele skigruppa er velkommen til mat og kjas mellom de to rennene. Mer info kommer!

Elisabeth, 412 44 731

X