IL Vindbjart ski hadde fire løpere med på samlingen med HSG-u i Bø denne uka: Mathias, Sondre, Ida og Hanne. (Thea er også med i HSG-u, men denne samlingen var kun for løpere født i 2003 samt 1. og 2. klasse ved Hovden skigymnas.) Fredag ble samlingen rundet av med ei klassisk intervalløkt.

Det rapporteres om gode økter på beina og på rulleski, samt god mat og ellers et gøy og lærerikt opphold.

 

Filmen er lånt fra HSGs instagramkonto:
(Vil du se flere videoer, ta en titt på instagramkontoen til @hovdenskigymnas og @hovdenjentene.)

 

**********

Fredag til lørdag arrangerte Oddersjaa SSK den tradisjonelle jentesamlinga i Kristiansand.

Fra Vindbjarts skigruppe deltok Malin, Linnea, Frida, Thea, Camilla og Helene. Samlingen begynte med ei løpe- og styrkeøkt før det var middag og sosiale aktiviteter på kvelden. Etter frokost lørdag, hadde gjengen ei skøyteøkt før lunsj og deretter sosiale aktiviteter før samlingen ble avsluttet med ei klassisk økt.

Rapportene herfra forteller om en livlig jentegjeng som har det gøy sammen både på og utenom trening. Ei viktig samling for jenter i alderen 11 år og oppover!

Mange bilder på Oddersjaas nettside og fin reportasje på fvn.no.

**********

Søndag deltok en stor gjeng med både store og små fra skigruppa i Svalandsgubben skauløp.

Skigruppas medlemmer var representert i både «Gubben» 27 km, «Kortgubben»13 km og «Minigubben» 5 km. Kanonbra løpt av alle sammen! Resultater.

 

Oppfordrer til å blant annet lese dokumentene «Svalandsgubben«, «Beskrivelse» og ikke minst «Utsagn» som ligger på den offisielle nettsida til skauløpet. Enjoy! (Forresten; Slo du Trygve i år, Arild?)

Film: Starten på «Gubben» og «Kortgubben«.

X