Supert innsats av de mange Vindbjart ski-løperne som deltok på Svalandsgubben søndag 30.10.16! Noen løp Minigubben (5 km), noen Kort-Gubben (13 km) og noen Svalandsgubben («Gubben», 27 km). Spreke folk!

Fvn.no (Synes vi ser noen kjente som plasker rundt i myra der…) Kona mente at han etterpå så ut som at han var ferdig sminket til Halloween…

Som den gravende journalist jeg er, må jeg bare ta med Yngvars kongekommentar (på facebook) til ei som kommenterte at han er så sprek. «Føler meg ikke så sprek akkurat nå. Er til og med lemster i håret. Ligger bare å kikker ut av øynene. Men gøy er det!»

Ei jente løp litt feil i rulleskitraseen før den siste motbakken og løp dermed noen meter for mye. Etter løpet viste hun en flott mentalitet til etterfølgelse i det hun selvsagt syntes det var synd at hun tok feil, men samtidig sa: «Fikk jo bare litt ekstra trening…»

Resultater «Minigubben» og Svalandsgubben.

Filmer:

Starten går for «Gubben»
Starten går for «Kort-gubben»
Siste kneika for «Minigubben»
Målgang «Minigubben»

X