Under fanen «Nyttig», finner du hele kalenderen. Den er nå oppdatert med de fleste av sesongens renn i sonen i tillegg til noen aktuelle renn utenfor sonen. (Disse finner du også i terminlista til venstre på forsida.) Legg merke til når Vindbjart ski arrangerer sine renn og sett gjerne av datoene slik at du kan hjelpe til med arrangementene. Vi trenger så mange som mulig for å få til gode arrangementer! Alle kan bidra!

I tillegg blir det fortløpende lagt inn andre aktiviteter for skigruppa i kalenderen. Gi gjerne beskjed til undertegnede hvis du savner et arrangement som skulle vært lagt inn eller hvis noe er feil!

Våre faste dugnader er julegaterigginga i slutten av november og ryddinga i januar, 17. mai (med aviser og dugnad på selve dagen) samt Sentrumsløpet i september. I tillegg kan det dukke opp mindre dugnader innimellom. Håper så mange som mulig støtter opp om disse dugnadene! Her kan (og bør) ALLE hjelpe til!

KM denne sesongen er lagt til Tonstad 28. – 29. januar 2017. Vi satser på å få til felles overnatting og gjøre dette til sesongens klubbtur.

Påmelding til skirenn

Det er ingen krav om å delta på skirenn, men vi håper selvsagt at mange har lyst å bli med på renn! Uansett håper vi at alle blir med og hjelper med å arrangere rennene Vindbjart ski har ansvar for.

Det hender at noen arrangører ønsker påmelding via f.eks. mail eller det er påmelding på stedet rett før start. Men som regel brukes «Min idrett».

Første gangen du bruker «Min idrett», må du opprette en bruker. Gå inn på https://minidrett.nif.no/ og opprett en bruker med brukernavn og passord.

Nå kan du ta i bruk tjenesten.

De neste gangene logger du inn med brukernavnet og passordet ditt. 
Søk etter arrangementet du ønsker å melde deg på til. (Du kan også klikke deg rett til aktuelle arrangement ved å gå via terminlista eller en påmeldingslenke til rennet, f.eks. via lenken som er lagt ut i kalenderen.)

Meld deg på i skjemaet ved å velge riktig klasse.
For skisesongen 2016-2017 er det utøvers alder i 2017 som avgjør klassen. Født i 2008? Da går du i 9 års klassen.

Viktig ved påmelding til skirenn: Dersom du velger alternativet «Klubben betaler», MÅ du melde deg på senest 2 dager FØR fristen går ut. (Dette for at klubben skal rekke å betale før påmeldingsfristen går ut.) Melder du deg på etter dette, må du velge alternativet «Jeg betaler selv». Tips: Sjekk at løperne du melder på står på lista over påmeldte før fristen går ut. (Avgiften må være betalt før du ser navnene på lista.)

 

Husk lisens fra fylte 13 år. Les mer her!

 

Ta kontakt med undertegnede hvis du trenger hjelp!

X