Foto: Lizabeth Menzies / Centers for Disease Control and Prevention / AFP / NTB Scanpix

Etter råd fra kommune legen , stenger vi for all organisert håndballtrening fra i dag onsdag 11 mars og ut måneden.

Vi vil vurdere situasjonen på nytt i slutten av måneden.  

Norges Håndballforbund har i lys av signalene fra FHI vedtatt at all regional kampaktivitet avlyses fra og med torsdag 12. mars. Dette dreier seg kort oppsummert om alle serier og kampaktiviteter i regi av Norges Håndballforbund, for begge kjønn og i alle aldersklasser – med unntak av REMA 1000-ligaen, 1. divisjon og 2. divisjon, som sorterer under det nasjonale tilbudet.

De tre sistnevnte serienivåene underlegges en fortløpende vurdering med hensyn til videre forløp. Felles for alle arrangementer som gjennomføres, er at de må rette seg etter føringene fra Folkehelseinstituttet, og basere seg på anbefalinger og vedtak fra de lokale kommuneleger.

X